Ontdek de Warmte en Stijl van Caminetti Montegrappa Pelletkachels bij PelletkachelsHuis in Lemmer!

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en stijlvolle manier om uw huis te verwarmen? Zoek niet verder! Bij PelletkachelsHuis in Lemmer vindt u de perfecte oplossing: Caminetti Montegrappa pelletkachels. Met een uitgebreide showroom in Lemmer en een breed scala aan modellen, hebben we alles wat u nodig heeft om de ideale verwarmingsoplossing voor uw woning te vinden.

.

De Kracht van Caminetti Montegrappa

Caminetti Montegrappa is een toonaangevend Italiaans merk met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van kachels en haarden. Ze combineren innovatie en traditioneel vakmanschap om hoogwaardige pelletkachels te creëren. Deze kachels zijn ontworpen om niet alleen efficiënt en milieuvriendelijk te zijn, maar ook om een stijlvolle toevoeging aan uw interieur te vormen.

.

Voordelen van Pelletkachels

De pelletkachels van Caminetti Montegrappa bieden tal van voordelen. Ze zijn onder andere:

 1. Milieuvriendelijk: Pelletkachels gebruiken biomassa, een hernieuwbare energiebron, in plaats van fossiele brandstoffen. Hierdoor vermindert u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan een duurzamere wereld.
 2. Energiezuinig: De efficiënte verbrandingstechnologie van Caminetti Montegrappa pelletkachels zorgt voor een hoog rendement en minder energieverbruik. Dit betekent lagere verwarmingskosten en een lagere CO2-uitstoot.
 3. Gebruiksvriendelijk: Dankzij het automatische ontstekingssysteem en de programmeerbare thermostaat zijn deze pelletkachels eenvoudig te bedienen. U kunt de gewenste temperatuur instellen en de kachel zorgt voor een constante en aangename warmte.
 4. Esthetisch aantrekkelijk: Caminetti Montegrappa pelletkachels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat u een kachel kunt kiezen die perfect past bij uw interieur..

.

Onze Showroom in Lemmer

Bij PelletkachelsHuis in Lemmer kunt u terecht voor een uitgebreide showroom waar u de verschillende modellen van Caminetti Montegrappa pelletkachels kunt bekijken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste kachel voor uw woning. Hieronder vindt u een overzicht van enkele populaire modellen:

 • NOIR EVO: Een stijlvolle, moderne pelletkachel met een vermogen van 10,5 kW en een rendement van meer dan 90%. De NOIR EVO heeft een strak ontwerp en is geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes.
 • NOIR M: Een variant van de NOIR EVO met een iets lager vermogen van 9 kW. Deze kachel is ontworpen voor kleinere tot middelgrote ruimtes.
 • ALARE: Een klassiek ogende pelletkachel met een vermogen van 8 kW en een rendement van meer dan 90%. De ALARE heeft een grote glazen deur en is geschikt voor middelgrote ruimtes.
 • ALPINA EVO: Een krachtige pelletkachel met een vermogen van 13,5 kW en een rendement van meer dan 90%. De ALPINA EVO heeft een traditioneel ontwerp en is geschikt voor grote ruimtes.
 • ASTA: Een compacte pelletkachel met een vermogen van 6 kW en een rendement van meer dan 90%. De ASTA heeft een eigentijds ontwerp en is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes.
 • AZULEIA: Een moderne pelletkachel met een vermogen van 8 kW en een rendement van meer dan 90%. De AZULEIA heeft een grote glazen deur en is geschikt voor middelgrote ruimtes.
 • BITTA M: Een stijlvolle pelletkachel met een vermogen van 9 kW en een rendement van meer dan 90%. De BITTA M heeft een slank ontwerp en is geschikt voor kleinere tot middelgrote ruimtes.
 • BOLLA EVO: Een grote pelletkachel met een vermogen van 12,5 kW en een rendement van meer dan 90%. De BOLLA EVO heeft een traditioneel ontwerp en is geschikt voor grote ruimtes.
 • BOMA EVO: Een krachtige pelletkachel met een vermogen van 13,5 kW en een rendement van meer dan 90%. De BOMA EVO heeft een modern ontwerp en is geschikt voor grote ruimtes.
 • BOMA M: Een variant van de BOMA EVO met een iets lager vermogen van 10,5 kW. Deze kachel is ontworpen voor middelgrote tot grote ruimtes.
 • CIMA EVO: Een compacte pelletkachel met een vermogen van 6 kW en een rendement van meer dan 90%. De CIMA EVO heeft een modern ontwerp en is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes.
 • CUMA EVO: Een krachtige pelletkachel met een vermogen van 13,5 kW en een rendement van meer dan 90%. De CUMA EVO heeft een traditioneel ontwerp en is geschikt voor grote ruimtes.
 • CUMA M: Een variant van de CUMA EVO met een iets lager vermogen van 10,5 kW. Deze kachel is ontworpen voor middelgrote tot grote ruimtes.
 • DUGLIA: Een elegante pelletkachel met een vermogen van 8 kW en een rendement van meer dan 90%. De DUGLIA heeft een modern ontwerp en is geschikt voor middelgrote ruimtes.
 • ETHICA EVO: Een stijlvolle pelletkachel met een vermogen van 8 kW en een rendement van meer dan 90%. De ETHICA EVO heeft een eigentijds ontwerp en is geschikt voor middelgrote ruimtes.
 • EVOCA EVO: Een grote pelletkachel met een vermogen van 12,5 kW en een rendement van meer dan 90%. De EVOCA EVO heeft een modern ontwerp en is geschikt voor grote ruimtes.
 • FENDOR: Een stijlvolle pelletkachel met een vermogen van 8 kW en een rendement van meer dan 90%. De FENDOR heeft een eigentijds ontwerp en is geschikt voor middelgrote ruimtes.
 • FOLIA: Een moderne pelletkachel met een vermogen van 8 kW en een rendement van meer dan 90%. De FOLIA heeft een slank ontwerp en is geschikt voor middelgrote ruimtes.
 • GASSA EVO: Een compacte pelletkachel met een vermogen van 6 kW en een rendement van meer dan 90%. De GASSA EVO heeft een modern ontwerp en is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes.
 • GASSA M: Een variant van de GASSA EVO met een iets hoger vermogen van 8 kW. Deze kachel is ontworpen voor middelgrote ruimtes.
 • LANDA: Een traditionele pelletkachel met een vermogen van 8 kW en een rendement van meer dan 90%. De LANDA heeft een groot zichtvenster en is geschikt voor middelgrote ruimtes.
 • LATO: Een elegante pelletkachel met een vermogen van 8 kW en een rendement van meer dan 90%. De LATO heeft een modern ontwerp en is geschikt voor middelgrote ruimtes.
 • MARRA M: Een compacte pelletkachel met een vermogen van 6 kW en een rendement van meer dan 90%. De MARRA M heeft een eigentijds ontwerp en is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes.
 • MURA EVO: Een grote pelletkachel met een vermogen van 12,5 kW en een rendement van meer dan 90%. De MURA EVO heeft een traditioneel ontwerp en is geschikt voor grote ruimtes.

Service en Installatie

Bij PelletkachelsHuis in Lemmer staat service hoog in het vaandel. Onze ervaren en gecertificeerde installateurs zorgen voor een professionele installatie van uw Caminetti Montegrappa pelletkachel. Daarnaast bieden wij uitgebreide garantie en staan wij klaar om u te ondersteunen bij eventuele problemen of onderhoud.

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke, energiezuinige en stijlvolle verwarmingsoplossing voor uw woning? Kom dan langs bij PelletkachelsHuis in Lemmer en ontdek onze uitgebreide showroom met Caminetti Montegrappa pelletkachels. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het perfecte model voor uw huis. Bezoek ons vandaag nog en geniet van de warmte en stijl die een Caminetti Montegrappa pelletkachel u kan bieden!.

.

Bekijk onze Pelletkachels .


.
PelletkachelsHuis in Lemmer

Heb je een vraag? Of wil je meer wilt weten over pelletkachels, Dan kun je contact opnemen met PelletkachelsHuis. Pelletkachelshuis is dé specialist op het gebied van pelletkachels en biedt een breed assortiment aan kachels van verschillende merken en modellen. In onze Pelletkachel webshop vind je meer informatie over pelletkachels en de mogelijkheden.

Bij Pelletkachelshuis kun je terecht voor advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste pelletkachel voor jouw situatie. Wij hebben ervaren adviseurs in dienst die je kunnen helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor jouw verwarmingsbehoeften. Daarnaast bieden wij installatie- en onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat je pelletkachel veilig en efficiënt werkt.

Pelletkachelshuis is gevestigd in Lemmer (Kadijk 28) en waar ook onze showroom is met 25 verschillende pelletkachels die je kunt bekijken en testen. Je kunt een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs.

info@pelletkachelshuis.nl
+31(0)514 56 94 05

Caminetti Montegrappa pelletkachels – Pelletkachelshuis

Caminetti Montegrappa pelletkachels