Ontdek de warmte en efficiëntie van Nordic Fire pelletkachels bij PelletkachelsHuis in Lemmer

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke, energiezuinige en stijlvolle manier om uw woning te verwarmen? Zoek niet verder! Bij PelletkachelsHuis in Lemmer bieden wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige Nordic Fire pelletkachels aan. Onze showroom in Lemmer staat vol met diverse modellen, perfect afgestemd op uw behoeften en interieur. In dit artikel zullen wij u meenemen door de vele voordelen en mogelijkheden van Nordic Fire pelletkachels en de uitmuntende service die PelletkachelsHuis biedt.

.

Wat zijn Nordic Fire pelletkachels?

Nordic Fire is een toonaangevende fabrikant van pelletkachels die bekend staat om zijn kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve technologie. Deze kachels zijn ontworpen om op houtpellets te werken, een hernieuwbare en CO2-neutrale brandstof. Nordic Fire pelletkachels zorgen voor een schone en efficiënte verbranding en een aangename warmte in uw woning.

.

Waarom kiezen voor een Nordic Fire pelletkachel?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een Nordic Fire pelletkachel, waaronder:

 • Energiezuinig en milieuvriendelijk: Houtpellets zijn een duurzame brandstof die minder CO2 uitstoot dan traditionele fossiele brandstoffen. Nordic Fire pelletkachels zijn ontworpen om de warmte optimaal te benutten, wat resulteert in een hoog rendement en lagere stookkosten.
 • Gebruiksgemak: Nordic Fire pelletkachels zijn eenvoudig te bedienen met een overzichtelijk bedieningspaneel of zelfs via een smartphone-app. De kachels hebben een automatische ontsteking en temperatuurregeling, waardoor u altijd verzekerd bent van een aangename warmte in uw woning.
 • Stijlvol design: Nordic Fire biedt een breed scala aan modellen en kleuren, zodat u altijd een pelletkachel vindt die perfect aansluit bij uw interieur. Of u nu houdt van een klassieke, moderne of industriële stijl, er is altijd een Nordic Fire pelletkachel die bij u past.

.

De Nordic Fire modellen bij PelletkachelsHuis

In onze showroom in Lemmer vindt u een uitgebreide selectie van Nordic Fire pelletkachels, waaronder:

 • Finn Petite: De Finn Petite is een compacte en elegante pelletkachel die perfect is voor kleine ruimtes. Het heeft een nominaal vermogen van 6 kW en is beschikbaar in verschillende kleuren.
 • Finn: De Finn is een iets grotere versie van de Finn Petite en heeft een nominaal vermogen van 8 kW. Het heeft ook een strak ontwerp en is beschikbaar in verschillende kleuren.
 • Finn met sokkel: De Finn met sokkel is een praktische en elegante pelletkachel die perfect is voor grote ruimtes. Het heeft een nominaal vermogen van 8 kW en is beschikbaar in verschillende kleuren.
 • Store: De Store is een zeer efficiënte pelletkachel met een nominaal vermogen van 8 kW. Het heeft een strak ontwerp en is beschikbaar in verschillende kleuren.
 • Tjallmo: De Tjallmo is een moderne en stijlvolle pelletkachel met een nominaal vermogen van 8 kW. Het heeft een groot raam voor een perfect zicht op het vuur en is beschikbaar in verschillende kleuren.
 • Ilvar 7: De Ilvar 7 is een krachtige pelletkachel met een nominaal vermogen van 8 kW. Het heeft een traditioneel ontwerp en is beschikbaar in verschillende kleuren.
 • Ilvar 7 speksteen: De Ilvar 7 speksteen is een variant van de Ilvar 7 die is bekleed met speksteen. Dit zorgt voor een betere warmteopslag en een hoger rendement.
 • Viktor 8: De Viktor 8 is een moderne pelletkachel met een nominaal vermogen van 8 kW. Het heeft een groot raam voor een perfect zicht op het vuur en is beschikbaar in verschillende kleuren.
 • Torsby: De Torsby is een pelletkachel met een nominaal vermogen van 8 kW. Het heeft een klassiek ontwerp en is beschikbaar in verschillende kleuren.
 • Espa staal: De Espa staal is een stijlvolle pelletkachel met een nominaal vermogen van 8 kW. Het heeft een modern ontwerp en is beschikbaar in verschillende kleuren.

.

De service van PelletkachelsHuis

Bij PelletkachelsHuis in Lemmer bieden wij niet alleen een breed assortiment van Nordic Fire pelletkachels, maar ook een uitmuntende service. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de beste pelletkachel voor uw woning en uw persoonlijke wensen. Bovendien verzorgen wij:

 • Installatie: Onze vakbekwame installateurs zorgen voor een professionele en veilige installatie van uw Nordic Fire pelletkachel, zodat u zorgeloos kunt genieten van een aangename warmte in uw woning.
 • Onderhoud en reparatie: Om de levensduur van uw pelletkachel te verlengen en een optimale werking te garanderen, is regelmatig onderhoud essentieel. Onze onderhoudsspecialisten staan voor u klaar om uw Nordic Fire pelletkachel in topconditie te houden.
 • Garantie: Wij geloven in de kwaliteit van onze Nordic Fire pelletkachels en bieden daarom een uitgebreide garantie op alle modellen.

Nordic Fire pelletkachels zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige, milieuvriendelijke en stijlvolle manier om hun woning te verwarmen. Bij PelletkachelsHuis in Lemmer bieden wij een ruim assortiment van diverse modellen, zodat er altijd een Nordic Fire pelletkachel is die perfect aansluit bij uw wensen en interieur. Breng een bezoek aan onze showroom in Lemmer en laat u inspireren en adviseren door onze deskundige medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat u kunt genieten van de warmte en efficiëntie van een Nordic Fire pelletkachel in uw eigen huis.

.

Bekijk onze Pelletkachels .


.
Pelletkachels Huis in Lemmer

Heb je een vraag? Of wil je meer wilt weten over pelletkachels, Dan kun je contact opnemen met PelletkachelsHuis. Pelletkachelshuis is een specialist op het gebied van pelletkachels en biedt een breed assortiment aan kachels van verschillende merken en modellen. In onze Pelletkachel webshop vind je meer informatie over pelletkachels en de mogelijkheden die ze bieden.

Bij Pelletkachelshuis kun je terecht voor advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste pelletkachel voor jouw situatie. Ze hebben ervaren adviseurs in dienst die je kunnen helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor jouw verwarmingsbehoeften. Daarnaast bieden ze installatie- en onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat je pelletkachel veilig en efficiënt werkt.

Pelletkachelshuis is gevestigd in Lemmer en heeft ook een showroom waar je verschillende pelletkachels kunt bekijken en testen. Je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs.

info@pelletkachelshuis.nl
+31(0)514 56 94 05

Nordic Fire pelletkachels – Pelletkachelshuis

Nordic Fire pelletkachels