Ontdek de Prachtige Wereld van Ravelli Pelletkachels bij PelletkachelsHuis in Lemmer!

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke, efficiënte en stijlvolle manier om uw huis te verwarmen? Zoek niet verder! Ravelli pelletkachels zijn dé oplossing voor uw verwarmingsbehoeften. PelletkachelsHuis in Lemmer is uw one-stop-shop voor alles wat met Ravelli pelletkachels te maken heeft. In onze showroom in Lemmer vindt u een uitgebreid aanbod aan modellen, zodat u altijd de perfecte kachel voor uw woning kunt vinden. In dit artikel nemen we u mee in de wereld van Ravelli pelletkachels en vertellen we u alles wat u moet weten over deze fantastische warmtebron.

.

Wat zijn Ravelli pelletkachels?

Ravelli pelletkachels zijn innovatieve en stijlvolle verwarmingssystemen die gebruikmaken van houtpellets als brandstof. Deze compacte korrels, gemaakt van zaagsel en houtresten, zijn een duurzaam en ecologisch alternatief voor traditionele fossiele brandstoffen. Ravelli, een gerenommeerd Italiaans merk met meer dan 50 jaar ervaring, staat bekend om zijn hoogwaardige, betrouwbare en energiezuinige pelletkachels.

.

Waarom kiezen voor een Ravelli pelletkachel?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een Ravelli pelletkachel:

 • Milieuvriendelijk: Ravelli pelletkachels stoten aanzienlijk minder CO2 uit in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Ze dragen bij aan een beter milieu en helpen u uw ecologische voetafdruk te verkleinen.
 • Energiezuinig: Ravelli pelletkachels hebben een hoog rendement, wat betekent dat ze meer warmte genereren met minder brandstof. Dit resulteert in lagere energiekosten en een efficiëntere verwarming van uw huis.
 • Comfortabel: Met een Ravelli pelletkachel kunt u de temperatuur van uw woning nauwkeurig regelen. Dankzij de geavanceerde technologie en automatische ontsteking, zorgt de kachel voor een constante en aangename warmte in uw huis.
 • Stijlvol design: Ravelli pelletkachels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en afwerkingen, passend bij elk interieur. Van modern tot klassiek, er is altijd een Ravelli pelletkachel die perfect aansluit bij uw smaak en inrichting.
 • Betrouwbaar: Ravelli staat bekend om zijn hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Bij aankoop van een Ravelli pelletkachel kunt u rekenen op een duurzaam en betrouwbaar verwarmingssysteem.

.

De showroom van PelletkachelsHuis in Lemmer

Bij PelletkachelsHuis in Lemmer vindt u een uitgebreide showroom met een groot aanbod aan Ravelli pelletkachels. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte pelletkachel voor uw woning. In onze showroom kunt u de verschillende modellen en stijlen van Ravelli pelletkachels in het echt bekijken en ervaren. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de kachel er in uw huis uit zou zien en aanvoelen.

.

Het assortiment Ravelli pelletkachels bij PelletkachelsHuis

Bij PelletkachelsHuis hebben we een breed scala aan Ravelli pelletkachels in ons assortiment. Hieronder lichten we enkele populaire modellen uit:

 • Alfa S: De Alfa S is een compacte en stijlvolle pelletkachel met een vermogen van 7,5 kW en een rendement van 92,5%. De kachel is uitgerust met het Ravelli “Silent+” systeem, dat zorgt voor een geruisloze werking. De kachel heeft ook een automatische reinigingsfunctie voor een optimale werking.
 • Aria: De Aria is een moderne pelletkachel met een vermogen van 9 kW en een rendement van 91%. De kachel heeft een groot kijkvenster en is uitgerust met het Ravelli “Comfort+” systeem, dat zorgt voor een constante temperatuur en een stille werking.
 • Dual 7: De Dual 7 is een veelzijdige pelletkachel met een vermogen van 7 kW en een rendement van 91,4%. De kachel heeft twee ventilatoren voor een snelle en gelijkmatige verspreiding van de warmte. De kachel is ook uitgerust met een afstandsbediening en programmeerbare timer.
 • Dual 9 Super: De Dual 9 Super is een krachtige pelletkachel met een vermogen van 9 kW en een rendement van 92%. De kachel heeft een groot pelletreservoir van 27 kg en is uitgerust met het Ravelli “Silent+” systeem voor een geruisloze werking.
 • FLOW – Flexible heat: De FLOW is een innovatieve pelletkachel met een vermogen van 6 kW en een rendement van 92%. De kachel heeft een flexibel ontwerp, waardoor de warmte naar elke gewenste richting kan worden gericht. De kachel is ook uitgerust met een afstandsbediening en programmeerbare timer.
 • Infinity Plus 7: De Infinity Plus 7 is een compacte pelletkachel met een vermogen van 7 kW en een rendement van 92,5%. De kachel heeft een groot kijkvenster en is uitgerust met het Ravelli “Comfort+” systeem, dat zorgt voor een constante temperatuur en een stille werking.
 • Infinity Plus 9: De Infinity Plus 9 is een veelzijdige pelletkachel met een vermogen van 9 kW en een rendement van 92,5%. De kachel heeft een groot kijkvenster en is uitgerust met het Ravelli “Comfort+” systeem, dat zorgt voor een constante temperatuur en een stille werking. De kachel is ook uitgerust met een afstandsbediening en programmeerbare timer.
 • Infinity Plus 11: De Infinity Plus 11 is een krachtige pelletkachel met een vermogen van 11 kW en een rendement van 92,5%. De kachel heeft een groot pelletreservoir van 27 kg en is uitgerust met het Ravelli “Silent+” systeem voor een geruisloze werking. De kachel is ook uitgerust met een afstandsbediening en programmeerbare timer.
 • Lia: De Lia is een compacte en stijlvolle pelletkachel met een vermogen van 6 kW en een rendement van 91,4%. De kachel heeft een uniek design met een glazen paneel aan de voorkant en is uitgerust met het Ravelli “Silent+” systeem voor een geruisloze werking.
 • Luna: De Luna is een moderne pelletkachel met een vermogen van 8 kW en een rendement van 91%. De kachel heeft een groot kijkvenster en is uitgerust met het Ravelli “Comfort+” systeem, dat zorgt voor een constante temperatuur en een stille werking. De kachel is ook uitgerust met een afstandsbediening en programmeerbare timer.
 • Andere populaire Ravelli pelletkachel modellen zijn onder andere de Olivia steel, R 70, RC 120 Touch, RC 70, Vittoria C, Whisper 7 en Whisper 9 Super. Deze kachels variëren in vermogen, design en functies, waardoor er voor elk interieur en verwarmingsbehoefte een geschikte kachel te vinden is.

Bekijk onze Ravelli pelletkachels

.

Installatie en onderhoud van uw Ravelli pelletkachel

Bij PelletkachelsHuis zorgen we niet alleen voor de verkoop van uw Ravelli pelletkachel, maar bieden we ook een complete service op het gebied van installatie en onderhoud. Onze gecertificeerde installateurs zorgen ervoor dat uw pelletkachel op een veilige en professionele manier wordt geïnstalleerd. Daarnaast bieden we diverse onderhoudscontracten aan, zodat uw kachel altijd in optimale conditie blijft en u zorgeloos kunt genieten van de warmte en comfort die een Ravelli pelletkachel biedt.

.

Bezoek PelletkachelsHuis in Lemmer en ervaar het zelf

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Ravelli pelletkachels voor uw woning? Kom dan naar onze showroom in Lemmer en ervaar het zelf. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze en beantwoorden al uw vragen. Laat u inspireren door de prachtige modellen en ontdek hoe een Ravelli pelletkachel uw huis kan transformeren tot een warm en gezellig thuis.

Ravelli pelletkachels zijn een milieuvriendelijke, efficiënte en stijlvolle manier om uw huis te verwarmen. Met een uitgebreid assortiment aan modellen en een deskundig team bij PelletkachelsHuis in Lemmer, vindt u gegarandeerd de perfecte pelletkachel voor uw woning. Bezoek onze showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die Ravelli pelletkachels te bieden hebben. Maak de overstap naar een duurzame en comfortabele warmtebron en geniet van de vele voordelen die een Ravelli pelletkachel met zich meebrengt.

Bekijk onze Pelletkachels .


.
Pelletkachels Huis in Lemmer

Heb je een vraag? Of wil je meer wilt weten over pelletkachels, Dan kun je contact opnemen met PelletkachelsHuis. Pelletkachelshuis is een specialist op het gebied van pelletkachels en biedt een breed assortiment aan kachels van verschillende merken en modellen. In onze Pelletkachel webshop vind je meer informatie over pelletkachels en de mogelijkheden die ze bieden.

Bij Pelletkachelshuis kun je terecht voor advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste pelletkachel voor jouw situatie. Ze hebben ervaren adviseurs in dienst die je kunnen helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor jouw verwarmingsbehoeften. Daarnaast bieden ze installatie- en onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat je pelletkachel veilig en efficiënt werkt.

Pelletkachelshuis is gevestigd in Lemmer en heeft ook een showroom waar je verschillende pelletkachels kunt bekijken en testen. Je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs.

info@pelletkachelshuis.nl
+31(0)514 56 94 05

Ravelli pelletkachels – Pelletkachelshuis

Ravelli pelletkachels