Jaarlijks Onderhoud van uw Pelletkachel

Laat het aan de experts van Pelletkachelshuis over!
.

Wist u dat het regelmatig onderhouden van uw pelletkachel essentieel is voor een veilige en efficiënte werking? Laat het jaarlijks onderhoud van uw kachel over aan de experts van Pelletkachelshuis en geniet van een zorgeloze warmte in uw huis. Wij zijn uw betrouwbare partner voor pelletkachelonderhoud, in Friesland en omstreken (zie werkgebied).

Bij Pelletkachelshuis begrijpen we dat uw pelletkachel een belangrijk onderdeel van uw woning. Het zorgt voor warmte en comfort tijdens de koude wintermaanden. Daarom is het van groot belang dat uw kachel in optimale staat verkeert.

Ons ervaren team van technici biedt een uitgebreid jaarlijks onderhoudspakket aan, waarin zij uw pelletkachel grondig inspecteren en reinigen. Dit omvat onder meer:

 1. Het controleren en reinigen van de verbrandingskamer, rookgasafvoer en ventilator.
 2. Het inspecteren en vervangen van essentiële onderdelen zoals de ontsteker en branderpot.
 3. Het afstellen van de kachel voor optimale prestaties en maximale efficiëntie.
 4. Het reinigen van het pelletreservoir en de aslade.
  .

Het uitbesteden van het onderhoud aan Pelletkachelshuis heeft tal van voordelen:

 1. Veiligheid: Onze gekwalificeerde experts zorgen ervoor dat uw kachel op een veilige manier werkt, waardoor het risico op brand en koolmonoxidevergiftiging wordt geminimaliseerd.
 2. Efficiëntie: Een goed onderhouden kachel verbruikt minder pellets en produceert meer warmte, wat resulteert in lagere stookkosten.
 3. Levensduur: Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw pelletkachel en voorkomt onverwachte reparatiekosten.
 4. Gemak: U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw kachel; ons team neemt deze taak uit handen en zorgt voor een zorgeloze ervaring.

Wacht niet langer en plan vandaag nog uw jaarlijkse onderhoudsbeurt in bij Pelletkachelshuis! Wij zorgen ervoor dat uw kachel veilig en efficiënt blijft werken, zodat u kunt genieten van de heerlijke warmte die het biedt. Neem contact met ons op via onze website of bel ons om een afspraak te maken. Laat het onderhoud van uw pelletkachel over aan de experts en geniet van een zorgeloze winter!

Het tarief voor een onderhoudsbeurt is eenmalig 200,- euro

Dit tarief is inclusief BTW en reiskosten/reistijd. Dit tarief is exclusief onderdelen die eventueel moeten worden vervangen in de kachel..

.

Onderhoudsafspraak maken?

Maak gelijk een afspraak!

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op voor een afspraak

  Ons werkgebied voor pelletkachel onderhoud is:

  Onderhoud aan uw pellet kachel buiten dit werkgebied worden kan eventueel tegen een meerprijs