Over ons

Bij PelletkachelKopen.com kunt u terecht voor pelletkachels van uitstekende kwaliteit. Wilt u meer informatie over een pelletkachel of onze services? Neem dan contact met ons op of kijk op onze webshop .

Over ons

Een pelletkachel kopen doe je niet zomaar bij iedereen. Wij zijn al jaren officieel vertegenwoordiger en verkoper van meerdere merken en leveren alles op het gebied van pelletkachels (waaronder onderdelen en pellets). Zo word een kachel kopen nog gemakkelijker en sneller.

Bent u benieuwd naar onze pelletkachels? Kijk dan snel op onze webshop. Ook leveren wij kachels van verschillende A-merken, zoals Nordic-Fire,MCZ,Edilkamin,Eva-CalorThermorossi, Rika,Cadel, en Dielle.

Wij zijn geen tussenhandelaar, maar leveren onze pelletkachels zelf af. Ook doen wij voor u de montage, reparatie en het onderhoud van de kachel. Pellets zijn bij ons altijd op voorraad. Deze kunt u online bestellen en kunnen worden opgestuurd, of afgehaald in onze showroom.

Onze showroom is gevestigd in Lemmer, Friesland. Onze services zijn beschikbaar door heel Nederland en een deel van België en Duitsland.