Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Bij Pelletkachelshuis.nl willen we ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het product ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. Eventuele accessoires en handleidingen moeten ook worden geretourneerd. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen.

Het is belangrijk om te weten dat de kosten voor het retourneren van het product voor jouw rekening zijn, tenzij het product defect of beschadigd is aangekomen. In dat geval zullen wij de kosten van de retourzending vergoeden.

Als je een product wilt retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice via info@pelletkachelshuis.nl. Onze medewerkers zullen je verder helpen met de retourzending en eventuele vragen beantwoorden.

Let op: Producten die op maat zijn gemaakt of speciaal zijn besteld, kunnen niet worden geretourneerd. Ook kunnen we geen retourzendingen accepteren als de producten zijn gebruikt, beschadigd zijn geraakt door nalatigheid of verkeerd zijn geïnstalleerd.

We raden je aan om de producten zorgvuldig te inspecteren voordat je ze installeert om eventuele problemen te voorkomen. Als je vragen hebt over onze retourvoorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.